RING OSS - 0303-30 90 62

Sälja bil Kungälv

RING OSS - 0303-30 90 62

Om oss

Köp och sälj bil i Kungälv med oss!

Välkommen till oss på Örns Bilcenter AB i Kungälv! Vi är ett företag med stor passion för bilar och bilvård. Vi hjälper dig som ska köpa, byta eller sälja bil i Kungälv. En stor fördel med anlita oss när man vill sälja bil i Kungälv är vår höga servicenivå och vårt goda samarbeten med både försäkringsbolag och banker. Hos är det alltid tryggt, smidigt och prisvärt att köpa och sälja bil i Kungälv! 

Kontakta oss när det är dags att köpa, byta och sälja bil i Kungälv!

Rättvis värdering när du ska sälja bil i Kungälv

Vi har under våra år skaffat oss en stor mängd kunder som har vänt sig till oss för att sälja bil i Kungälv. Nöjda kunder är alltid viktigast för en firma som köper och säljer bil i Kungälv. Därför arbetar vi alltid aktivt för att upprätthålla det förtroendet och få fler nöjda kunder som väljer att köpa och sälja bil i Kungälv med oss.

När du anlitar en bilhandlare för försäljningen av din bil så slipper du allt det där extrajobbet som krävs när man ska sälja bil i Kungälv – vi sköter annonsering, eventuell transport, försäkringsfrågor och eventuella prutande och oseriösa kunder. När du säljer din bil med oss får du alltid en aktuell och rättvis värdering av din bil. Vår erfarna personal gör alla värderingar manuellt för att säkerställa att budet du får motsvarar marknadsvärdet för din begagnade bil. Efter att vi har värderat din bil så ger vi dig ett prisförslag. Det är helt upp till dig om du accepterar budet eller inte.  

Pålitlig bilhandlare i Kungälv

Förutom att du kan sälja bil i Kungälv med oss så kan du även kontakta oss om du vill köpa eller byta bil. Vår kunniga personal hjälper dig hitta bilen som passar just dina behov och önskemål – allt till ett rimligt pris. Kontakta oss för en provkörning! 

Vi är säkra på att det lönar sig att vara en ärlig bilhandlare. Vi tror därför på ärliga affärer, korrekta bilvärderingar och god service till alla våra kunder.

När du säljer bil i Kungälv med oss ingår:

  • Hämtning av bilen – oavsett vart du befinner dig i landet.

  • Ingen inlämning på besiktningsstation.

  • Vi fixar städning och tvätt av bilen.

  • Du får pengarna på ditt konto direkt efter accepterat bud.

 

Är du nyfiken på hur vi jobbar? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan köpa, byta och sälja bil i Kungälv!